Извънредна ситуация след завръщането на Хари в двореца

Гласувайте за статията

На Острова се съмняват, че Хари и Уилям ще възстановят отношенията си

Връщането на принц Хари във Великобритания предизвика „извънредна ситуация“ в двореца, съобщава „Express“ като се позовава на кралски източници.

Припомняме, че херцогът на Съсекс се прибра у дома, за да присъства на откриването на паметника на майка си. Церемонията ще се проведе в градината на двореца Кенсингтън днес – деня, в който принцеса Даяна трябваше да навърши 60 години.
Дни преди мероприятието обаче братята не си говорят.

Хари

На Острова се съмняват, че Хари и Уилям ще възстановят отношенията си

„Водещи фигури в Бъкингамския дворец работят усилено, за да сложат край на настоящата извънредна ситуация“, казва историкът Робърт Лейси.
Кралският експерт Роя Никха пък добавя, че засега „никой от братята не протяга маслиновата клонка“.

„Боя се, че ще се случи същото като на погребението на принц Филип – кимване в знак на признание и толкова“, коментира експертът по британския кралски двор.

На Острова се съмняват, че Хари и Уилям ще възстановят отношенията си. Надеждата внуците на Елизабет II да се помирят се е изпарила напълно след новината, че Кейт Мидълтън няма да присъства на церемонията.

Заради пандемията от коронавирус в Лондон действа строго ограничение за броя на хората, които могат да присъстват на събитието. Първоначално на церемонията бяха поканени 100 души. След това обаче списъкът бе съкратен драстично и името на херцогинята на Кеймбридж не присъства в него.

Принц Чарлз също отказал да присъства на откриването

Бившият съпруг на Даяна – принц Чарлз се отказа да присъства на откриването, тъй като мероприятието щяло да събуди у него болезнени спомени. Кралицата на Великобритания Елизабет II също няма да се появи в градината на двореца Кенсингтън днес, тъй като е на едноседмична обиколка в Шотландия.
Така Хари и Уилям ще бъдат единствените старши членове на кралското семейство, които ще са на церемонията.

Някои експерти предполагаха, че на откриването на монумента Кейт Мидълтън ще влезе в качеството на миротворец между двамата братя.
„Отсъствието на Катрин говори много. Мисля, че намаляването на броя на гостите е идеалното извинение за Кейт да стои настрана. На Уилям му писна от драмата Меган и Хари и на Кейт няма да й се наложи да бъде въвличана в нея“, съобщава източник, близък до семейството, пред „Page Six“.

По рано в книгата си „Battle of Brothers: William and Harry–The Inside Story of a Family in Tumult“ британският историк и биограф Робърт Лейси отбеляза, че Уилям се чувства „обиден и предаден“, а жена му „от самото начало се страхувала от Маркъл“.

Разбирайки за това, принц Хари се разсърдил на брат си и спрял да му вдига телефона.
Авторът на книги за британското кралско семейство Кейти Никол пък твърди, че след мартенското интервю пред Опра Уинфри пропастта между Хари и Уилям се е увеличила още повече, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар