Кристина Агилера скочи в защита на Бритни: Време е терорът да спре

Гласувайте за статията

Кристина Агилера скочи в защита на Бритни

Кристина Агилера подкрепи колежката си Бритни Спиърс, след като разкри в съда с какви проблеми и ограничения тя е принудена да се бори през последните няколко години.

Поп звездата се обърна към социалните мрежи, където написа, че често мисли за Бритни и че й е много трудно заради това, което преживява в живота си.

„Неприемливо е която и да е жена, мъж или човек да не може да контролира живота си, тоест да не може да живее както иска. Да бъдеш игнориран или малтретиран от „най-близките“ до теб е най-лошото и тъжно нещо, което мога да си представя. Такива изтезания оставят последици върху нечия психика, които не са малки. И не бива да се пренебрегват“, пише Агилера.

Певицата заявява, че не е запозната със случващото се при затворени врати в дома на семейството. За случая са я информирали медиите и това, което чува публично. Тя обаче посочва, че Бритни изобщо не заслужава такова отношение.

„На една жена, която работеше под натиск, какъвто мнозина дори не могат да си представят, мога единствено да пожелая цялата свобода на света. И нека да живее щастливо до края на живота си. Повярвайте ми, тя го заслужава“, заключи певицата Кристина Агилера.

През последните 13 години Бритни е под грижите на баща си, който й пречи да взема важни решения вза собствения си живот.

„Толкова съм ядосана, че не мога да заспя и съм депресирана. Заслужавам промяна“, каза певицата пред съда. Спиърс даде ясно да се разбере, че иска попечителството върху нея да приключи.

Кристина Агилера и Бритни Спиърс в златните си години сн. Фейсбук

Кристина Агилера и Бритни Спиърс в златните си години сн. Фейсбук

„Просто искам да си върна живота. Изминаха 13 години и това е достатъчно. Достатъчно е и изобщо няма смисъл. Искам да съдя семейството си, за да бъда напълно свободна“, каза Бритни по време на показанията, предават световните медии.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар