Димитър Рачков прибира по 100 бона на месец

Гласувайте за статията

Димитър Рачков успял да си договори по-висока заплата

Нищо чудно много скоро Димитър Рачков да бъде обявен официално за най-добре платения актьор у нас. От септември, когато се завръща с нов сезон на своето „Забранено шоу” в Нова телевизия, той ще се радва на солидни месечни приходи, шушукат в артистичните среди. От телевизията предложили повишение на и без това космическата му заплата, за да го накарат да преподпише договора си. Говори се, че от есента той ще прибира поне по 100 бона на месец.

Само дни след като се разчу, че актьорът е смъртно изморен от шоуто, което прави всяка неделна вечер в Нова тв, тръгна слух, че той няма да се върне ефир.

Мълвата гласи, че той получава фантастичните за родните шоумени 20 хиляди лева на предаване, пише Хотарена, позовавайки се на „Уикенд“.

Подчинените на Рачков се притесняват, че ако досега в шоуто е било тежко, отсега нататък ще бъде непоносимо, тъй като няма да се допускат никакви погрешни стъпки.

Това със сигурност ще доведе до огромно напрежение в целия екип и най-вече – във водещия, чиито нерви и без това са опънати до крайност.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар