Рая Пеева проговори за раздялата с Явор Бахаров (Вижте тук) Преглеждания: 2891

Рая Пеева проговори за раздялата с Явор Бахаров сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Рая Пеева коментира слуховете за раздялата с Бахаров

Рая Пеева проговори за раздялата с Явор Бахаров. „Не потвърждавам новината, че съм се разделила с Явор, но и не я отричам“. С тези думи пред „България днес“ актрисата Рая Пеева отговори на слуховете, които витаят в публичното пространство за тяхна разлъка. Според мълвата двамата са се скарали от ревност.

„И двамата сме ревниви, разбира се, той повече“, сподели преди време Рая Пеева за отношенията си с Явор. Слуховете твърдят, че актьорът бил бесен, че водещият Николаос Цитиридис обръщал внимание на Рая.

Това според колегите на ководещата в обедния блок на Би Ти Ви не било вярно. Досега двамата актьори няколко пъти са били на ръба да скъсат, но накрая все някак си успяваха да спасят връзката си. Рая подкрепи Явор и след злополучните му изпълнения в Банско и процеса срещу него.

„Стоя плътно зад Явор! Не сме се разделяли, няма и да го направим“. В това бе категорична Рая по време на процеса срещу Бахаров, който бе заловен да кара надрусан по улиците на Банско. Красавицата живееше на семейни начала с брата на Захари Бахаров повече от две години. Двамата отглеждат куче и мечтаят за дете и брак.

Рая Пеева проговори за раздялата с Явор Бахаров сн. Инстаграм
Рая Пеева проговори за раздялата с Явор Бахаров сн. Инстаграм

„Не сме се оженили още, но се надявам един ден и това да се случи“, призна преди време Рая Пеева. Дали двамата този път наистина са се разделили, или всичко е само мимолетен епизод от любовната им сага предстои да разберем, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.