Поли Гергушева отвори дом за стари хора (Вижте тук)

Поли Гергушева отвори дом за стари хора сн. Инстаграм
0

Поли Гергушева управлява дома заедно с мъжа си

Репортерката и водеща в Би Ти Ви Поли Гергушева отвори дом за стари хора в Петрич. Социалната дейност, с която се захваща чаровната водеща, е съвсем нова за нея, като заедно с нея в управлението на институцията влиза и мъжът й Борис Мечкуев.

Забавяне

Преди седмици близки и приятели на младото семейство честитиха отварянето на дома за отглеждане на възрастни, след като отварянето му се забавя повече от година заради пандемията от коронавирус.

Услуги

В дома ще бъдат настанени 42-ма души, които ще могат да се възползват от 10 вида услуги, сред които е и най-важното за тях медицинско обслужване, както и денонощна аудио-визуална връзка с близките.

Модерни стаи

Домът се намира в сградата на многопрофилната болница в центъра и е в непосредствена близост до градския парк. Според описанието той се намира в близост до планина Беласица и предоставя невероятна панорама и осигурява наличието на чист и свеж планински въздух. Клиентите на дома ще могат да се радват на модерно изградени и технологично оборудвани стаи, ежедневни медицински грижи.

Културни и развлекателни мероприятия

Едновременно с това ще могат да се насладят на различни организирани културни и развлекателни мероприятия, които да спомогнат за тяхното пълноценно социализиране. Любопитно е, че фирмата на Мечкуев е била единствен кандидат за закупуването на етаж в бившата болница „Рокфелер“, която да бъде превърната в дом за възрастни.

Регистрирана е на домашния адрес на Борис Мечкуев в столичния квартал „Слатина“. Досега фирмата му, както и останалите дружества на семейството на Мечкуев, не са имали дейност, свързана със старчески домове, а само с графичен дизайн.

Независимо от това Борис включва в ръководството и Поли, която е по майчинство и не е на екран в момента след като през 2020 г. роди първородния си син, пише „България днес“.

Запознанство

Двойката се запознава преди години благодарение на предаването „Преди обед“, където Мечкуев е поканен да разкаже за пътешествието си в Южна Америка. Но докато паркирал автомобила си пред телевизията, вижда за първи път Гергyшева.

Поли Гергушева отвори дом за стари хора сн. Инстаграм
Поли Гергушева отвори дом за стари хора сн. Инстаграм

Тя е на работа и с интерес изслушва разказа му за екскурзията, а после поразпитва за него. Следва първа среща, любовта между двамата пламва с пълна сила. Така месеци след като замести Петя Дикова заради бременност, Поли трябваше да излезе в майчинство и беше заместена от синоптичката Натали Трифонова, предават от hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.