Салма Хайек проговори за драмите с Пенелопе Крус (Какво ги скара?)

Гласувайте за статията

Салма Хайек проговори за драмите с Пенелопе Крус

Пенелопе Крус беше „ядосана“, когато Салма Хайек не й се доверила, че е подложен на тормоз от Харви Уайнстийн. Двете актриси се скараха и доста време не си говореха, а поводът се оказа безумен. Салма решила да не споделя с никого, че е била жертва на насилие. Една от най-добрите й приятелки обаче не приема нейнитата гледна точка.

Припомняме ви, че 54-годишният Хайек обвини позорния филмов магнат, който излежава 23-годишна присъда в затвора по обвинения в интимно насилие и насилване на жени, в неприлично поведение, когато работеха по филма „Фрида“ през 2002 г. Но тя е отказала да се довери за личната си драма. Дори пред приятелката си Пенелопе Крус.

В ново интервю Хайек настоя, че прави всичко възможно, за да „защити“ приятелката си и кариерата си, като не й е казала какво се е случило. „Някои хора ми бяха много ядосани , като Пенелопе [Крус], но аз я защитавах“, каза тя.

„Наблюдавах отношението им към латиноамериканките. Е, той никога не се застъпи за нея. Те [Miramax] снимаха най-добрите филми. Тя нямаше моя проблем за щастие. Но ако й кажех какво ми е причинил, това щеше да повлияе на избора й на роли, които биха били добри за кариерата й.“, коментира още Хайек.

Пенелопе Крус е една от най-успешните испански актриси в Холивуд. И близка приятелка на Салма. Тя обаче сериозно й се обиди, че приятелката й не й е споделила за трагедията, която е преживяла.

Салма Хайек проговори сн. Инстаграм

Салма Хайек проговори сн. Инстаграм

Уайнстийн от своя страна отрича всичко. „Всички твърдения, описани от Салма, не са точни или изкривени. И други, които са били свидетели на събитията, имат различна информация за това, което се е случило“, се казва в изявлението му. Той дори подаде жалба срещу актрисата, като заяви, че се опитва да си прави черен пиар на негов гръб.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар