Ето я: Това е новата на Папи Ханс! (още подробности)

Гласувайте за статията

Ето я новата любов на Папи Ханс!

Папи Ханс призна, че повече от година е изпитвал любовта си с моделката Сара Драгулева, за да е сигурен, че е срещнал правилния човек и докато се реши да я представи публично на феновете си.

Папи Ханс

Папи Ханс и Сара са заедно повече от година

Припомняме, че певецът показа чувствата си към манекенката в песента „Моряк“, която пусна преди дни. В клипа към нея участва красавицата, която дори показва среден пръст.

Константин Трендафилов призна, че той потърсил първи Сара със съобщение във Фейсбук. После двамата се видели, дори отишли на разходка в планината и изпълнителят преценил, че тя е точно за него.

„Тя е най-талантливата актриса, която познавам и е следващото голямо име на сцената, обясни Папи Ханс. Той не можел да бъде с жена, която не се интересува от изкуство, защото тя нямало как да го разбере. Затова и дълго време бил сам, но днес е щастлив с новата си приятелка.

Категоричен е, че публичните личности трябва да опознаят половинката си поне година без присъствието на медиите. 24-годишната Сарае тoпмоделът на „Ивет фешън“и пътува непрекъснато, тренира усилено, готви вкусно и снима еротика и мода с по-добрите български фотографи. Самата тя е завършила фотография.

Източник: hotnews.bg

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар