Мария заби поредния богаташ, пусна чак и фото! (още подробности)

Гласувайте за статията

Мария се завъртя около поредния богаташ!

Нова милионерска любов завъртя мииьончето на попфолка Мария. Чалга легендата доскоро оставяше слуховете за предполагаемата й връзка да се въртят, без да има доказателство за тях. Е, Мария вече призна със снимка присъствието на поредния богат любовник в живота й.

Мария

Мария заби поредния тузар

„Моята любов“, това пише брюнетката под кадър в социалните мрежи, на който се вижда нейната ръка, нежно обгърната от мъжка длан. От снимката става ясно, че загадъчната половинка на певицата има афинитет към тузарски часовници.

Според експерти аксесоарите на ръцете на влюбените гълъбчета надвишават цената на десетдневна ваканция на едно четиричленно семейство.

Самоличността на богатото гадже на Отварачката засега остава в тайна, но най-върлите й фенове са сигурни, че скоро тя ще покаже кой е избраникът й.

Зaceгa Мария се задоволява само с коментарите под снимките, от които се леят пожелания за щастлив семеен живот и безоблачна любов.

Не липсват и хейтърски излияния, които се въртят около избора на попфолк певицата да си намира само изключително богати мъже, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар