Принц Уилям и принц Хари се скарали на погребението на дядо им (Вижте тук) Преглеждания: 2135

Принц Уилям и принц Хари се скарали на погребението на принц Филип сн. YouTube
0
Оценете този post

Принц Уилям и принц Хари са далеч от помирение

Принц Уилям и принц Хари са далеч от помирение. Погребението на принц Филип през април беше събитието, на което херцогът на Съсекс и херцогът на Кеймбридж се събраха за първи път от месеци, но изглежда, че срещата помежду им не е минала добре.

В нова статия за „Daily Mail“ кралският историк и биограф Робърт Лейси, автор на биографията „Битката на братята“, разказва за този момент, пише от „Marie Claire“.

Въпреки възможността загубата на дядо им да сплоти Уилям и Хари, „тези надежди бяха разбити в рамките на минути след попадането на братята в замъка и извън полезрението на камерите“, пише Лейси.

Кавга

„Те отново започнаха да се карат“, разкрива биографът. Лейси цитира и семеен приятел, който описва колко напрегнат е бил контактът между Уилям и Хари на погребението.

„И ето че бяха там, хванати за гушите свирепо както винаги“, разказва източник на Лейси. „Яростта и гневът между тези двамата са станали толкова невероятно дълбоки. Бяха казани твърде много груби и болезнени неща“.

Според Лейси между братята „не е имало помирение“, докато Хари е бил в Обединеното кралство за погребението на Филип, а техният конфликт „не изглежда вероятно да приключи скоро“.

Принц Уилям и принц Хари се скарали на погребението на принц Филип сн. YouTube
Принц Уилям и принц Хари се скарали на погребението на принц Филип сн. YouTube

Двамата обаче ще имат още един повод да се съберат и преразгледат отношенията си. Принц Хари, който живее в Калифорния заедно със съпругата си Меган Маркъл и двете си деца, вече е пристигнал във Великобритания, за да присъства заедно с брат си на откриването на статуя на майка им, принцеса Даяна, в Кенсингтън. Церемонията ще се състои на 1 юли, когато покойната кралска особа щеше да навърши 60, предават от edna.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.