Орлин Павлов вече официално работи за конкуренцията

Орлин Павлов се отказа от Би Ти Ви като платформа за медийните си изяви и се насочи към Нова телевизия. Звездата от "Скъпи наследници" вече официално работи за конкуренцията. Той е приел роля в новия сезон на сериала "Пътят на честта", който се снима в момента и се очаква на екран през септември.

Изяви в Би Ти Ви

Самият Орлин осветли новината, че вече не е лице на Би Ти Ви. В последните години той бе като абониран за участия в телевизията. Освен в централна роля в "Скъпи наследници" като актьор, има много изяви и като певец в шоуто "Гласът на България", където редовно правеше дуети с финалистите. В същото време обикаляше всички предавания за интервюта и представяния на новите си проекти, а и трудно пропускаше вътрешно парти на Би Ти Ви, без да изнесе миниконцерт пред екипа. На едно от тези партита за първи път се появи с актуалната си половинка Диана, от която вече има дете, и по този начин официализира връзката си с нея. Въпреки тези близки контакти обаче Орлин реши да смени телевизията. От идващата есен той вече ще се изявява приоритетно в Нова.

"Пътят на честта"

Певецът, който се справят добре и като актьор, показа кадри от снимачната площадка на "Пътят честта" 2. Той влиза в новия сезон на сериала с една от централните роли. Това стана ясно малко след като се разбра, че и друго лице на Би Ти Ви се мести в този сериал. Това е Любомир Ковачев, който се засече с Орлин във филма на Ники Илиев "Живи легенди" (купен от Би Ти Ви), а след това - и в "Скъпи наследници". Сега двамата отново ще работят заедно, само че в продукцията на Нова. За ролята на Ковачев се знае, че ще бъде "адвокат на дявола", както самият той я описа. Нищо чудно Орлин да е самият "дявол". Известно е, че сценарият остана без "зъл гений", след като се наложи да "убият" Киро Християнина (Веселин Плачков) в края на сезон едно.

Нов образ

Възможно е да са измислили образ на нов мафиот, който да бъде изигран от Орлин. Не е изключено той да завърти любовна афера с вдовицата на Киро - Жаки, която е сестра на "добрия" в историята - героя на Ивайло Захариев. Със сигурност Орлин и актрисата София Маринкова, която играе Жаки, имат общи сцени. Те дори показаха кадър от снимачната площадка, на който позират заедно с близначката Доротея Толева (балдъза на Андрей Арнаудов), чиято роля е на момиче, работещо за мафията.

В ролята на "лошия"

Въпреки че Орлин е известен с широката си усмивка и с ролите на позитивни и симпатични хора, той може да играе и "лош". Първата му роля в сериал е именно такава - в издържалия само един сезон и безславно свален от програмата криминален сериал на Нова "Отплата". В него именно героят на Павлов е двигателят на серия убийства. Планът му така и не стигна докрай, защото телевизията спира сериала заради нисък рейтинг. Певецът играе "лошия" и в мюзикъла "Клетниците" в Софийската опера. Той е инспектор Жавер, който преследва "добрия" Жан Валжан, изигран от друга звезда на Нова - Владимир Михайлов (Денис Топал от "Братя"). [caption id="attachment_671118" align="aligncenter" width="300"]Орлин Павлов остави Би Ти Ви заради Нова телевизия сн. Инстаграм Орлин Павлов остави Би Ти Ви заради Нова телевизия сн. Инстаграм[/caption] В една от снимките, които Павлов сподели от "Пътят на честта" 2, се вижда и Койна Русева. Тя е поредното лице от "Скъпи наследници", което се мести в конкурентния сериал, предават от hotarena.net.