Принц Уилям за Меган Маркъл: Тя е безмилостен дявол!(Вижте как говорил за снаха си)

Гласувайте за статията

Хари е в Лондон за честване годишнина от смъртта на Даяна, но едва ли ще се помири с  брат си

Принц Уилям и принц Хари се видяха на погребението на дядо си принц Филип. Това беше последният път, когато братята разговаряха. Херцогът на Кеймбридж охлади отношенията си с Хари, след като той се оттегли от кралските задължения със съпругата си, бившата актриса Меган Маркъл, и се премести в Калифорния.

Кралският експерт Робърт Лейси в статия за „Дейли Мейл“ твърди, че принцовете са се отнасяли учтиво един към друг този ден за пред камерите, но по-късно се е случила друга история.

Лейси твърди, че те са се обиждали и спорили, а той също се позовава на Меган и пише, че Уилям никога не е имал най-доброто мнение за нея.

Веднъж по-големия брат бил предизвикан от коментар на приятелите си, че всички имат проблеми със снахите си, затова я нападнал яростно пред тях. „Погледнете само начина, по който тази проклета жена се отнасяше към персонала ми, тя е безмилостна“, казал тогава принцът, според кралския експерт.

Като добавя, че приятелите на Хари са на същото мнение. „Меган може да бъде 500 процентов кошмар. Тя не спира да си прави PR. Тя се държи като истинска американка“, казал един от тях, твърди Лейси.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар