Бившата първа дама на САЩ знае тайната как винаги да изглежда перфектно дори и на 51 г

Най-важното за Мелания Тръмп е правилното отношение към доброто хранене. Тя не го възприема като диета - това е начин на живот, който тя не иска да нарушава. „Просто обичам здравословната храна, защото след нея се чувствам енергична, здрава и красива. И така, защо трябва да се отказвам? " - призна веднъж г-жа Тръмп.

Що се отнася до ежедневната си диета, преди няколко години Мелания призна в интервю за мъжко списание, че е закусила с овесени ядки, обогатени с фибри, или с питателно смути с много съставки с високо съдържание на витамини и антиоксиданти. Това я зарежда с енергия за целия ден и тя дори не мисли за храна до обяд.

За обяд най-често избира риба или морски дарове със задушени зеленчуци, а за вечеря различни зелени салати с високо съдържание на фибри. Плюс това, от времето на кариерата си на модел, Мелания е изградила навика си да пие много чиста вода - около три литра. И то независимо дали днес се е занимавала със спорт или не. Впрочем г-жа Тръмп се занимава активно с тенис, плуване и йога от няколко години, което според нея й е помогнало бързо да се върне във форма след раждането на сина си Байрън. В списъка с любимите напитки на Тръмп е и зелен коктейл, приготвен от пшеница, мента, лимон и вода. Той ускорява метаболизма и помага винаги да поддържате добра форма.Диетата на Мелания Тръмп (Как да отслабнем и да поддържаме теглото си цял живот) Освен това в нейната диета винаги присъстват плодове (5-7 броя на ден!). И въпреки че много диетолози са против подобна "политика", бившият модел твърди, че тя е по-добра от някои нездравословни закуски. Въпреки че, както всички момичета, тя има дни, в които може да си позволи малко тъмен шоколад или сладолед. „Няма нищо лошо във факта, че от време на време ядете нещо вкусно и нездравословно, но само ако основата на диетата ви е здравословна храна“, казва бившата първа дама, предават от graziamagazine.ru.