Никол Станкулова ражда второто си дете по Димитровден (Вижте повече) Преглеждания: 1715

Никол Станкулова ражда второто си дете по Димитровден сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Терминът на Никол Станкулова се пада в края на октомври

Никол Станкулова роди първото си дете на празника Свети Мина, а второто май ще се появи около Димитровден, научи „Уикенд“. Църквата чества Свети Димитър на 26-ти октомври. Изглежда, че терминът на синоптичката от Нова телевизия също се пада в края на октомври.

Въпреки че все още не е обявила официално, че очаква второ дете, Никол Станкулова все по-трудно успява да скрие това. Изпъкналото й коремче личи под широките дрехи, с които я обличат в телевизията, вероятно надявайки се зрителите да не забележат деликатното й състояние, за което „Уикенд“ първи съобщи.

Бъдещата майка от време на време дърпа роклите си, когато има участие в „На кафе“, за да е сигурна, че формите й ще потънат в тях, а когато съобщава прогнозата за времето, много внимава да не застава в профил пред камерите.

Промени

Въпреки това по-наблюдателните лесно могат да забележат промените в нейната фигура. Никол остава болезнено слаба и крехка, но изпъкналото й коремче не оставя съмнение, че скоро в дома й ще плаче още едно дете.

Станкулова очевидно е решила да не коментира публично състоянието си, както направи и при първата си бременност. Тогава тя работи почти до раждането, без да обели и дума за очевидния факт, че очаква дете. Накрая слезе от екран, роди, а след няколко месеца се върна на работа, отново без да коментира появата на бебето.

Разчу се, че дъщеричката й е дошла на бял свят на Свети Мина – 11-ти ноември 2018 г. Детето взе името на баща си – милионерския наследник Теодор Минев, и се казва Теа. Цяла година по-късно щастливата майка си позволи да сподели няколко изречения за начина, по който се чувства. Поводът беше първият рожден ден на момиченцето й.

„Дори не бях подозирала колко е силна майчината обич, колкото и банално да звучи! Година, в която всичко друго някак мина на заден план! Благодарна съм за всяка една минута от тази година!

Всички, които чакате точния момент за дете – не чакайте, просто не знаете какво пропускате“, написа Никол в социалните мрежи. Оттогава досега тя много рядко си позволява подобни изблици на откровение.

Никой не се изненадва, че звездата, която е снаха на милионер, запазва същата дискретна линия на поведение и сега. Заради нея обаче не е сигурно нито в какъв етап от бременността е тя, нито кога ще ражда, нито кога ще слезе от екран и кога ще се върне на работа след раждането, пише „Уикенд“.

Но съдейки по вида й, изглежда е минала 5-тия месец. Това означава, че бебето се очаква през есента – към края на октомври, когато църквата отбелязва Димитровден.

Никол Станкулова ражда второто си дете по Димитровден сн. Инстаграм
Никол Станкулова ражда второто си дете по Димитровден сн. Инстаграм

Ако реши да ражда с операция, Никол и мъжът й най-вероятно ще изберат именно този голям празник за появата на второто си бебе, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.