Анджелина Джоли проговори за операцията на дъщеря си (Вижте с какви проблеми се сблъскала)

Гласувайте за статията

Холивудската звезда като всяка майка се тревожи за здравето на шестте си деца

46- годишната Анджелина Джоли отглежда шест деца. Тя роди три от бившия си съпруг Брад Пит , а други три бяха осиновени от актьорите. В колона за списание Time Джоли разказа за отглеждането на деца с различен произход и проблемите, с които вече са се сблъскали заради цвета на кожата им.

Наскоро 16-годишната дъщеря на Джоли Захара претърпя операция, но съветите на лекарите хвърлиха звездата в объркване.

Актрисата с двете си дъщери Захара и Шайло

Наскоро Захара, която осинових в Етиопия, претърпя операция. След това медицинската сестра каза да се обадя в клиниката, ако кожата й „порозовее“,- каза Джоли.

Анджелина призна, че е останала смаяна от подобни думи – все пак на тъмна кожа промените ще бъдат невидими. Актрисата заяви, че и преди се е сблъсквала с подобни проблеми, тъй като има деца от различни раси и произход.

Децата ми имат различен произход. Когато имаха обрив, той изглеждаше напълно различно за всички в зависимост от цвета на кожата им. Когато погледнах в медицински справочници, открих описания на това заболяване и неговите прояви само върху бяла кожа,

– отбеляза Джоли, възмутена, че методите на лечение в Съединените щати.

Какъв вид операция е била необходима за дъщеря й, звездата не уточни. Но през март тя каза, че другата й дъщеря, 15-годишната Шайло, трябва да мине под ножа на хирурзите – претърпяла е операция на тазобедрената става. Според Джоли децата нямали нищо против тя да говори за това публично, предават от spletnik.ru.

Те разбират, че преминаването през медицински изпитания и борбата за възстановяване е нещо, с което да се гордеем. – написа тя във Time.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар