Павел и Венци Венц аут от „Гласът на България“ Преглеждания: 798

Ето го новия водещ на "Гласът на България"
0
Любимецът на тийнейджърите иван Тишев ще води щоуто наесен

От Би Ти Ви не дават обяснения за причините, поради които са решили да сменят водещите на музикалното си предаване – пише в. „Уикенд“. Смята се обаче, че целта е привличане на съвсем млада публика, а Павел и Венци Венц напоследък се харесват от хора в по-зряла възраст.

За сметка на това Иван Тишев е суперзвезда сред учениците и децата, тъй като основните му изяви напоследък са в популярни уеб продукции, които се гледат само от тях. След като участва във всичките 6 сезона на ученическия сериал „Революция Z“, а после и в кинопродължението „Революция Х“, той продължи да приема роли в продукции, насочени към невръстна аудитория. Именно затова, макар че родителите едва ли са много наясно кой е Иван Тишев, децата им със сигурност го познават и лицето му би ги привлякло пред телевизорите.

А именно това е целта на Би Ти Ви – да привлече най-младата публика, която в момента предпочита интернет пред телевизията. Любопитно е, че и двата сериала, в които Тишев е работил в последните години, са продукции на платформите на конкурентната Нова тв.

Ето го новия водещ на „Гласът на България“

Алекс Петканова пък ще води уеб рубрика на шоуто „Гласът на България“. Тя ще може да се гледа единствено на интернет платформите на телевизията.

Оценете този post

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.