Николета Маданска издържа Венелин Петков (Вижте тук) Преглеждания: 2730

Николета Маданска стана инфлуенсър сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Николета Маданска стана инфлуенсър

Николета Маданска издържа бащата на детето си – Венелин Петков, с пари от рекламите, в които участва. Водещата на спорта по Би Ти Ви, която в момента е в майчинство, е започнала да печели повече от мъжа си, благодарение на своята популярност в социалните мрежи.

Кариера на инфлуенсър

Както „Уикенд“ преди време предрече, младата майка усилено се е запътила към кариерата на инфлуенсър. Без да си дава много зор, преди време тя натрупа 13 000 последователи в социалните мрежи, а откакто е започнала съзнателно да се стреми към привличане на интереса към себе си, става все по-популярна.

Рекламодатели

Тя пуска снимки с малкия си син Йоан, пише постове за своето куче, за времето, за цветята, за тортите, които пече в кухненската си печка и за всичко останало, за което може да се сети. Това привлича все повече хора към профила й в Инстаграм и я прави все по-интересна за рекламодателите. Те вече са започнали да й предлагат да рекламира стоките им.

Рекламен договор

Николета все още е далеч от парите, които трупа през интернет нейната адашка Николета Лозанова, но вече може да се похвали с рекламен договор с една от най-големите световни компании за конфекция. Това е изключително популярна марка, която е работила дори със звезда като Мадона, а в рамките на България е предложила на Маданска да рекламира бебешки стоки.

По този начин хем малкият й син Йоан получава дрешки без пари, хем майка му прибира прилични суми като за проста публикация в Инстаграм. Освен това по-наблюдателните забелязват, че половинката на Венелин Петков рекламира кулинарни книги, салон за красота и детски книжки на едно от големите български издателства. Въпрос на време е клиентите й да се увеличат и с това да се решат всички финансови проблеми в семейството.

Учителска заплата

В същото време мъжът в къщата – Венелин Петков, засега може да се похвали единствено с учителска заплата. Както е известно, той започна работа като преподавател в частно училище. Въпреки че парите там не са като в държавните школа, пак няма как да стигнат сумите, които е получавал като директор на новинарите в Би Ти Ви.

Николета Маданска стана инфлуенсър сн. Инстаграм
Николета Маданска стана инфлуенсър сн. Инстаграм

В частното училище със сигурност заплатата му е в пъти по-ниска от предишната и едва ли е достатъчна, за да покрива разходите, които семейството е свикнало да прави. За щастие, умната му жена знае как да разиграва своите карти и най-вероятно скоро доходите й от реклама ще са толкова добри, че далеч ще надвишават тези от телевизията, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.