Фитнес трансформацията на Криско се оказа пълен провал! (още подробности)

Гласувайте за статията

Криско тотално се провали с фитнеса!

В началото на пандемията през 2020 г Криско започна ударни тренировки с фитнес гуруто Сами Хоссни. Рапърът, който май вече премина в чалга бранша, се хвалеше, че спортува 5 пъти седмично и ще постигне тяло на Аполон, като дори направи и поредица от видеа, която озаглави „Трансформацията”.

Криско

Криско си остана същият

Уви, година по-късно все още няма промяна в тялото на габровеца, който май се изпокара с инструктора си с египетски произход. От няколко месеца Криско не качва снимки от залата и явно е приключил с ваенето на тяло.

Изпълнителят така и не се похвали с развитие след труда си в спортния център. Реално трансформация на Криско нямаше, защото не успя да постигне кой знае какъв ефект в промяната на тялото си. За повече от година 33-годишният певецът единствено прибра корема си и леко намали процента мазнини в тялото си.

„Обикновено при тренировки 3 пъти седмично и строг хранителен режим, за 3 месеца трябва да има видима промяна в тялото. А за година съвсем спокойно може да качи 10-15 кг мускули, и то без забранени субстанции”, коментира пред вестника ни фитнес инструктор.

Кристиан Талев даде голям тласък за популярността на Сами Хоссни, който му бе обещал да го превърне във фитнес батка. Това така и не се случи и двамата тихо-тихо разтрогнаха приятелството си.

Хоссни, който стана популярен с участието си във „Фермата”, тренираше Александра и Даниел Петканови, но и с тях дружбата им приключи, но не коментираха защо се изпокараха.

Лудия репортер и жена му вече дори не се следват в социалните мрежи. Най-вероятно разлъката е станала заради пари, допускат в шоусредите.

Криско все още не е спрял да следва в социалните мрежи Сами, но и не тренира с него. Габровецът видял, че трудно може да качи маса и се отказал да продължава да слуша какво и как да изпълнява във фитнес залата.

Раждането на второто му дете също оказало влияние, тъй като свободното време ставало все по-малко. Освен това от няколко месеца 33-годишният рапър живее в къща, където си е направил собствена зала, където смята да поддържа форма, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар