Трансформацията на Криско се оказа провал (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Криско не успя да постигне тялото на Аполон

В началото на пандемията през 2020-та година Криско започна ударни тренировки с фитнес гуруто Сами Хосни. Рапърът, който май вече премина в чалга бранша, се хвалеше, че спортува 5 пъти седмично и ще постигне тяло на Аполон, като дори направи и поредица от видеа, която озаглави „Трансформацията“.

Без промяна

Уви, година по-късно все още няма промяна в тялото на габровеца, който май се изпокара с инструктора си с египетски произход. От няколко месеца Криско не качва снимки от залата и явно е приключил с ваенето на тяло.

Изпълнителят така и не се похвали с развитие след труда си в спортния център. Реално трансформация на Криско нямаше, защото не успя да постигне кой знае какъв ефект в промяната на тялото си. За повече от година 33-годишният певецът единствено прибра корема си и леко намали процента мазнини в тялото си, пише „Уикенд“.

„Обикновено при тренировки 3 пъти седмично и строг хранителен режим, за 3 месеца трябва да има видима промяна в тялото, а за година съвсем спокойно може да качи 10-15 кг мускули, и то без забранени субстанции“, коментира пред вестника ни фитнес инструктор.

Разтрогване на приятелство

Кристиан Талев даде голям тласък за популярността на Сами Хосни, който му бе обещал да го превърне във фитнес батка. Това така и не се случи и двамата тихо-тихо разтрогнаха приятелството си.

Хосни, който стана популярен с участието си във „Фермата“, тренираше Александра и Даниел Петканови, но и с тях дружбата им приключи, но не коментираха защо се изпокараха. Лудият репортер и жена му вече дори не се следват в социалните мрежи. Най-вероятно разлъката е станала заради пари, допускат в шоусредите.

Криско все още не е спрял да следва в социалните мрежи Сами, но и не тренира с него. Габровецът видял, че трудно може да качи маса и се отказал да продължава да слуша какво и как да изпълнява във фитнес залата.

Трансформацията на Криско се оказа провал сн. hotarena.net

Трансформацията на Криско се оказа провал сн. hotarena.net

Раждането на второто му дете също оказало влияние, тъй като свободното време ставало все по-малко. Освен това от няколко месеца 33-годишният рапър живее в къща, където си е направил собствена зала, където смята да поддържа форма, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар