Принц Чарлз не иска да се среща с Хари (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Няма признаци за скорошно сдобряване между Чарлз и Хари

Няма признаци за скорошно сдобряване между Чарлз и Хари. На 1-ви юли в Лондон ще се състои откриването на статуята на принцеса Даяна – събитието е по повод 60-годишнината от нейното раждане. Затова кралското семейство ще се събере отново.

Известно е, че на церемонията ще присъства и принц Хари, който ще лети от САЩ специално за церемонията. Не всички обаче харесаха предстоящата му поява.

Според „The Sun“ принц Чарлз не планира да се срещне със сина си, херцога на Съсекс. Отбелязва се, че той е избягвал среща с наследника на погребението на съпруга на Елизабет Втора, принц Филип, което се състоя през април.

Според вътрешен човек отношенията между двамата все още са много напрегнати: „Засега няма признаци, че скоро ще успеят да се сближат“. Освен това бащата на принц Хари няма да е в Лондон по време на пристигането на херцога. Принц Чарлз има срещи в Шотландия, които очевидно не възнамерява да отмени.

Близък до кралското семейство потвърди, че бащата на принц Хари ще го остави в компанията на по-големия си брат принц Уилям: „Чарлз ще остави момчетата сами. Чарлз ясно даде да се разбере, че няма да има среща (между него и Хари), защото отива в Шотландия. Разговор между тримата не е предвиден“.

Принц Чарлз не иска да се среща с Хари сн. YouTube

Принц Чарлз не иска да се среща с Хари сн. YouTube

Вътрешният човек отбеляза, че братята рядко общуват помежду си, но в памет на майка си те ще се появят на събитието заедно и дори ще се опитат да установят „временно примирие“, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар