Стефан Данаилов завещал на сина си цяло състояние

Гласувайте за статията

Стефан Данаилов завещал на сина си Владимир цяло състояние

Даже и след смъртта си Стефан Данаилов помага на сина си Влади. Приживе Ламбо заделил 100 хиляди лева в инвестиционен влог. Идеята му била години наред неговият наследник да печели от лихвите.

Никак малки не са сумите, които са се натрупали от лихвите. До момента обаче синът на великия актьор споделя, че не е пипнал и лев от завещанието на татко си. Въпреки това той имал опция по всяко време да изтегли парите и от банковите сметки на Стефан, както и тези от инвестиционния влог, и да се разпорежда с тях по собствена воля като единствен негов законен наследник.

Но Влади предпочитал да не ги пръска безцелно.

Той все още е студент по медицина в Америка. Към момента наследникът на Ламбо получава и заплащане като за стажант, а отскоро вече е и асистент в операции. Съпругата му Виктория пък е учителка по професия. Засега синът на Ламбо се е насочил към специалността „Нефрология“, а по негови думи възнаграждението, което щял да получава, когато започнел да практикува вече като дипломиран лекар, щяло да бъде над 50 хиляди долара месечно. Официално тази есен той ще влезе в операционната зала и ще започне да оперира самостоятелно.

Последната данъчна декларация на Ламбо сочи, че освен 100 000 лева в инвестиционен фонд той е завещал на сина си средства в размер на 30 000 лева, 6000 евро, спестовен влог за 197 242 лева, друг за 67 000 евро и трети за 2142 долара. Общата сума възлиза на около 350 000 лева. Освен пари кинолегендата завеща и множество картини, икони и статуетки на Влади.

Имотите си пък приживе подели между него, доведения си син Росен Цанков и племенницата си Росица Обрешкова. Тя наследи и архива му от книги, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар