Дженифър Анистън разкри тайната на вечната си младост

Гласувайте за статията

Пилатес, липса на закуска, много колаген – това е тайната за младост на Дженифър Анистън

Тя не закусва, освен кафе сутрин, практикува пилатес и дори има периодични цикли на гладуване, за да се поддържа във форма. Актрисата Дженифър Анистън разкри тайната на вечната си младост. И как се е запазила толкова млада през годините.

Оказа се, че русокосата красавица периодично се лишава от храна, но под лекарски контрол. Освен това никога не закусва, освен да пие кафе. Това обаче й помага да има процъфтяваща кариера на актриса и дори да подпише още един успешен договор с Apple TV +.

„По някакъв начин по естестевен път успявам да правя периодично опити за гладуване, само защото не съм човек, който закусва“, споделя тя в свое интервю. „Просто харесвам чаша кафе и колагена си сутрин.

Джен, която е представител на фирма за колагенови изделия, не пропуска да сподели, че редовно се грижи за косата, кожата и ноктите си, използвайки хранителни добавки, които стимулират производството на колаген. Отделно от това обаче, не пропуска да се поглези и с някои други неща.

Също така, тя се зарежда и с въглехидрати от време на време: „Започнах да си давам почивка, позволявайки си да си взема макарони, сандвичи. Всички много се страхуват от кошницата за хляб и аз вече не се страхувам. Стига всичко да се прави умерено.“, добавя актрисата.

„Има неща, които тялото ми оценява и то най-вече наличието на въглехидрати. А ситуацията е като:„ О, благодаря! Защо ме лишаваш от нещата, които обичам? “, Добави звездата от Wanderlust.

Дженифър Анистън разкри тайната на младостта си сн. Инстаграм

Дженифър Анистън разкри тайната на младостта си сн. Инстаграм

Освен това Джен отново се е заела да практикува пилатес. По думите й, това е нейният начин да се справи с всички предизвикателства, след контузията, която претърпява преди няколко месеца. Към днешна дата, тя се възстановява, но все още се страхува да се впуска в по-силови спортове.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар