Кейт и Уилям признаха: Наложи се да кажем на Джордж, че ще е крал, когато навърши 7

Гласувайте за статията

Кейт и Уилям признаха на сина си, че ще бъде крал

Не е лесно да си крал, особено на Англия. Кейт и Уилям признаха на сина си, че да са кралски особи не е лесна задача. Още повече, когато и на него самият един ден ще му се наложи да влезе в тази роля.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън разказаха на принц Джордж за бъдещата му роля на английски крал „някъде около седмия му рожден ден“, твърди кралски биограф.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж доста рано спряха да обсъждат „живота на бъдещия кралски син и неговия дълг“ , което бе свързано с първородния им син, за да му дадат „нормално семейно възпитание“.

Принц Джордж, който се присъедини към баща си и сестра си – принцеса Шарлот, за да стартира полумаратон в имението Сандрингам, навърши седем години през юли миналата година. Именно по това време се е състоял и епичният разговор, в който родителите му са били принудени да му кажат, че той има една наистина тежка отговорност върху плещите си – да бъде крал.

В нова глава от актуализираната си книга „Battle of Brothers“, публикувана наскоро, кралският биограф Робърт Лейси разказа, как Уилям и Кейт, и двамата на 39, искали да обсъдят темата в „контролиран момент по техен избор“.

„Уилям не е разкрил на света как и кога е съобщил голямата новина на сина си. Може би един ден Джордж сам ще ни разкаже историята. Но някъде около седмия рожден ден на момчето през лятото на 2020 г. се смята, че родителите му са говорили с него. И са влезли в повече подробности за това, какъв би бил животът му, докато се учи да изпълнява своята кралска „служба и дълг“, пише той.

Кейт и Уилям направиха страховито признание пред Джордж сн. PA

Кейт и Уилям направиха страховито признание пред Джордж сн. PA

Той добави, че решението на двойката да седне и да обсъжда въпроса с първородния си син, отразява „нещастието на Уилям от случайния начин, по който тежестта от ролята му на бъдещ крал бръмчеше около главата му от самото начало“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар