Турските медии гръмнаха със сензационна вест за Къванч Татлъту

0

Турските медии гръмнаха със сензационна вест за Къванч Татлъту

Обичаният турски актьор Къванч Татлъту ще става баща за пръв път. Това съобщават турски медии. Горещата клюка гласи, че актьорът и неговата законна съпруга Башак Дизер са в трепетно очакване на първородния си наследник. Бъдещата майка все още умело прикрива коремчето си и не споделя новината.

Досега Къванч и половинката му многократно са споделяли, че работят за наследник. Преди време дори се заговори, че те имат репродуктивни проблеми. Но въпреки предстоящото радостно събитие, дизайнерката не афишира с него.

Журналисти попитаха директно актьора дали съпругата му е бременна, а той отвърна, че не желае да коментира този въпрос. С отговора си той нито потвърди, нито опроверга слуховете.

Актьорът и половинката му сключиха брак през 2016 година, а сватбата им бе обявена за събитието на годината. Той и дизайнерката си казаха заветното „Да“ само пред 5о гости в Париж.

Тогава тръгна слух, че майката на Къванч не понася съпругата му. Поводът за тези твърдения стана отсъствието на родителката на актьора от сватбата му, пише Ретро.бг.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.