Актрисата и певица трогна с провалите в личния си живот

28-годишната актриса и певица Селена Гомес е момиче, което може да ви изуми. Тя е умна, красива, талантлива, но няма късмет с мъжете. Всичките й романи завършват с трудни раздели, а не в службата по вписванията и с було. Красавицата е намерила причината за своите неуспехи.И причините личния й живот да е провал не могат да се нарекат банални. Селена призна, че смята личния си живот за прокълнат. В младостта си тя носеше така наречения пръстен на целомъдрието - често срещан талисман сред американските тийнейджъри, което предполага, че той ще бъде премахнат само в деня на сватбата. Дотогава собственикът на пръстена се задължава да запази невинност.

Както съобщават медиите обаче, певицата се раздели с бижуто веднага щом навърши 18 години - точно до началото на връзката си с Джъстин Бийбър. И няколко години преди това, Селена се срещна с Ник Джонас от Jonas Brothers, но нищо не се получи. След него беше с един от бруталните актьори на сагата "Здрач" Тейлър Лотнър, но той също напусна Селена.

[caption id="attachment_670805" align="aligncenter" width="592"]Селена Гомес разкри защо няма късмет с мъжете (Проклятие тегне над личния й живот) Селена с бившия си Джъстин Бийбър[/caption] Връзката с Бийбър продължи седем години. Влюбените се разделяха и помиряваха неведнъж. И няколко месеца след последната раздяла, Джъстин предложи брак на настоящата си съпруга Хейли. Съкрушена, Гомес се опита да подобри личния си живот и започна връзка с рапъра The Weeknd, но на двойката отне по-малко от година, за да осъзнаят, че не са създадени един за друг. Към 28-годишна възраст актрисата успя да бъде лекувана четири пъти в рехабилитационни центрове, за да върне психичното си здраве към нормалното, пише graziamagazine.ru.

Селена признава, че не се е чувствала истински щастлива с нито едно от гаджетата си. „Бях твърде млада и си позволих да ме използват. Заради възрастта си не можах да преодолея определени проблеми във връзките. Мисля, че повечето от тях бяха проклети. Никога не съм се чувствала равна с  партньора си “, - цитира думите на звездата DailyStar.