Хороскоп за 24 юни, четвъртък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Денят няма да бъде от най-ползотворните, но приятни срещи ще ви донесат положителни емоции. Възможни са добри новини, които да доведат до интересни идеи. Не бързайте да поемате трудни дела. Първо помислете и анализирайте всичко, за да нямате загуба на енергия.

СКОРПИОН

Денят ще бъде лек, интересен и вдъхновяващ. Много Скорпиони ще открият вълнуващи перспективи. Възможни са необичайни срещи с хора, които съвсем не са като вашите приятели или колеги. Ще имате шанс да получите важна информация и да научите полезни неща.

СТРЕЛЕЦ

Днес не е най-добрия ден за важни неща. По-често от обикновено ще се разсейвате, ще витаете в облаците и понякога ще изграждате илюзии вместо да оцените реалното състояние на нещата. Струва си да се вслушате в съветите, които ви се дават. Понякога благодарение на тях се избягват големите грешки.

КОЗИРОГ

Опитайте се да не се изнервяте от дреболии и да не се поддавате на провокации. Днес успехът ви ще зависи от това дали ще може да запазите спокойствие. Не позволявайте на емоциите да ви водят. Всички важни разговори трябва да бъдат насрочени за следобед. Вечерта е време за приятни изненади.

ВОДОЛЕЙ

Денят ще бъде изпълнен със събития, но ще бъде и доста изтощителен. Не винаги ще е възможно да се концентрирате върху важните въпроси. Често ще се разсейвате от малки неща и ще допускате грешки. Днес хората около вас ще ви объркват. По-добре е да действате сами, отколкото в сътрудничество.

РИБИ

Опитайте се да бъдете приятелски настроени към всички днес. Това няма да е толкова лесно, защото хората около вас, понякога умишлено ще се опитват да ви извадят от равновесие. Ако не се поддавате на емоциите, много неприятни моменти могат да бъдат избегнати.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар