Хороскоп за 24 юни, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Денят ви ще бъде напрегнат, забързан и носещ много нови неща и задачи за решаване. Едва ли ще ви остане време да скучаете, но това ще ви хареса. Възможен е успех там, където са необходими въображение и изобретателност. Често ви хрумват страхотни идеи, които може да реализирате веднага.

ТЕЛЕЦ

Лесен и благоприятен ден. Звездите са на ваша страна и с тяхната подкрепа може да постигнете всичко, което сте си наумили. Вероятно е да получите добри оферти, които ще се опитате да не откажете. Много хора харесват вашия оптимизъм и жизнерадостност. Възможни са приятни запознанства.

БЛИЗНАЦИ

Денят ви ще бъде забързан, но интересен. Много начинания ще са ви на късмет. Близнаците нямат търпението да свършат нещата. Някои представители на този знак се оттеглят, когато не постигат желания резултат, и след това съжаляват. Бъдете упорити. Всички препятствия са преодолими.

РАК

Ако имате нужда от съюзници и съмишленици, днес лесно може да ги намерите. Това е добър ден за споделяне на идеи и планове. Със сигурност ще има хора, които искат да ви помогнат при реализиране на вашите планове. Възможно е да получите добри новини, отнасящи се за работата или бизнеса ви.

ЛЪВ

Началото на деня ще ви бъде интересно и благоприятно. Днес ще имате възможност да се заемете с нови неща. Бързо ще постигнете успех. Вероятно е някои Лъвове да получат важни нови и да намерят отговори на въпроси, които ги тревожат. Следобедът ще бъде спокоен, подходящ за романтични срещи.

ДЕВА

Сутринта са възможни напрегнати моменти, свързани със закъснения на работното място или в бизнеса. Очаквайте неприятни изненади, но не се разстройвайте. Ситуацията бързо ще се промени към по-добро. Скоро ще дойде време за ново начало, което да обсъдите с приятели.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар