Любо Нейков пази в дълбока тайна новия си проект

Гласувайте за статията

Любо Нейков работи по нов проект

Любо Нейков работи по нов проект, но пази в дълбока тайна начинанието си.

Той и колегит му от „Комиците“ работят по нов комедиен сериал. След като бъде завършен, ще бъде предложен на някоя от телевизиите.

Преди време Христо Гърбов намекна за това в интервю пред „България Днес“, пише Хотарена, позовавайки се на изданието.

„Надявам се комедийният сериал, който в момента мисли Любо Нейков за нашата групичка, да тръгне по-скоро. Това ще е спасението ни от пандемията. Иначе комедии по телевизията няма. На самия него също много му се „появява на екрана“, но най-вeчe му се играе във филми. Има обаче едно наум в главата“, сподели тогава Гърбов.

Любо Нейков отказа коментар по темата, но въпреки това не отрича, че в момента с колегите му снимат.

След фурора и многото сезони на „Столичани в повече“, сега очевидно отново предстои да гледаме смешки със същите изпълнители. Какви и за какво ще са сериите, предстои да видим.

Нейков влезе в „Откраднат живот“, макар и само за няколко серии. В момента сценаристите на сериал „Татковци“, който ще се излъчи по Би Ти Ви, също обмислят реплики и за комика, който винаги твърдял, че най-важната роля в живота му е тази на баща.

Междувременно комикът обмисля и нови варианти на шоуто „Комиците“, което поне за лятото ще измести шоуто на Николаос Цитиридис.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар