Взрив: Десислава призна официално раздялата си с Благой Найденов! (виж тук) Преглеждания: 2989

Десислава призна раздялата с Благой Найденов
0
Оценете този post

Десислава и Благой Найденов вече не са заедно!

Фолк звездата Десислава най-после даде отговор на въпроса дали е разделена с бащата на втория си син – Благой Найденов. Певицата не отрече любовния си крах. И завоалирано обясни, че има нова тръпка в живота и на двамата.

Десислава
Гласовитата Десислава призна раздялата с Благой Найденов

„Ще отговоря интересно на това дали сме заедно с Благой. Заедно или не, по-важното е че сме щастливи“, отсече тя в „Преди обед“. Блондинката разказа и за раздялата си с „Пайнер“ по-рано тази година.

„Това е втората ни раздяла, но този път не останах сама и съм част от по-малка компания. Имах много силна нужда от промяна, въпреки че с „Пайнер“ работех доста добре.

Но реших, че искам да съм на място, където ще ми обръщат повече внимание и няма да има твърде много изпълнители. Смея да кажа, че така съм по-щастлива“, коментира Десислава.

Гласовитата изпълнителка сподели, че е започнала да учи икономика на туризма във Висшето училище по агробизнес в Пловдив. Определя избора си като осъзнат и целенасочен.

„Реших да намеря време да имам още едно образование. Това беше мечта на моите баба и дядо – да съм вишистка. В днешното динамично време, човек не знае кога ще му потрябва една такава диплома. Не исках да уча отново музика, но не че няма какво да науча, а защото не се виждам като преподавател по пеене.

Фолк звездата не смята да почива това лято, а да работи. „Толкова дълго време почивахме в условията на пандемията, че сега ме чака едно работно лято“, категорична е тя.

Десислава не скри, че изпитва вина от това, че не е била винаги до големия си син Майки, но пък е изключително горда от неговото отношение и поведение в живота.

„Стана един млад, интелигентен мъж. Където и да отида, хората които са имали контакт с него не пропускат да го похвалят – колко е добър и приветлив. Направо се разтапям!“, емоционално призна звездата, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.