Три от децата на Анджелина Джоли и Брад Пит са искали да свидетелстват срещу актьора (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Появиха се нови подробности от съдебната битка между Анджелина Джоли и Брад Пит

Три от децата на Анджелина Джоли и Брад Пит са искали да свидетелстват срещу актьора. Месец след като Брад Пит спечели съвместно попечителство над децата му с Анджелина Джоли, стават ясни още подробности от съдебната битка, които са могли да преобърнат присъдата.

През декември 2020 г. адвокатите на 46-годишната звезда са подали документи, според които три от шестте деца на двойката са проявили желание да свидетелстват срещу баща си при процеса.

„Децата, чието попечителство е спорно, са достатъчно големи, за да разберат какво става“, се казва в документа, станал достояние на изданието „Us Weekly“. „Процесът непременно ще им въздейства емоционално. Три от децата са поискали да дадат показания. Да накараш някое от децата да изтърпи това, което може да е напразно и нищожно, е неоправдано. Жестоко е“.

Джоли и Пит са родители на Мадокс (19 г.), Пакс (17 г.), Захара (16 г.), Шайло (15 г.) и близнаците Нокс и Вивиен (12 г.). Не е известно кои три деца са искали да свидетелстват срещу баща си, но казаното по-рано от източници на двойката, може да се направи предположение поне за две.

През пролетта приближен до семейството заяви, че 19-годишният Мадокс е давал показания в съда по време на делото, които не са били никак ласкателни по отношение на Пит.

Малко по-рано Шайло породи спекулации, премахвайки фамилията на своя баща от профилите си в социалните мрежи.

Три от децата на Анджелина Джоли и Брад Пит са искали да свидетелстват срещу актьора сн. YouTube

Три от децата на Анджелина Джоли и Брад Пит са искали да свидетелстват срещу актьора сн. YouTube

Анджелина Джоли и Брад Пит ще могат да присъстват на изслушване на 9 юли, за да обсъдят попечителството над децата си, пише „Independent“, предават от edna.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар