Гена Трайковa с ново амплоа

Бившата шефка на новините в Би Ти Ви Гена Трайкова се е преквалифицирала в лектор на хора с различна сексуална ориентация от най-различни възрасти, научи "Уикенд". Някогашната тв звезда работи в столична фондация и е част от консултативния съвет на сдружението, което оказва помощ на изпаднали в беда хора от ЛГБТ общността. Възнаграждението не е солидно, но Гена е щастлива, че може да е в помощ на тези, които имат нужда от нея.

Учителска професия

След като напусна телевизията, Гена Трайкова не получила оферта за работа в някоя от конкурентните медии. Нейният колега, шеф и бивш любовник Венелин Петков, който бе уволнен от Би Ти Ви малко преди Гена да сдаде поста, също се е захванал с учителската професия. Петков обаче преподава в частно училище на деца между I и V клас.

Нестандартна оферта

Гена Трайкова не била поканена като лектор в някой от столичните университети, където  се изучават журналистически дисциплини и преподават нейни колеги. Затова откликнала на нестандартната оферта. Приятелите й казват, че се чувства щастлива на новото си работно място. [caption id="attachment_670625" align="aligncenter" width="300"]Гена Трайкова е е преквалифицирала в лектор на хора с различна сексуална ориентация от най-различни възрасти сн. hotarena.net Гена Трайкова се е преквалифицирала в лектор на хора с различна сексуална ориентация от най-различни възрасти сн. hotarena.net[/caption] Очевидно стресът около напускането на Би Ти Ви, където Гена бе част от екипа дълги години, се е отразил и на външния й вид. Гонещата 50-те блондинка видимо се е разхубавила и отслабнала. Най-накрая тя е успяла да свали излишните килограми, с които се бореше през последните 5 години, предават от hotarena.net.