Кралица: Трима мъже слугуват на Светлана Гущерова! (виж тук)

Светлана Гущерова обслужвана като кралица
0

Светлана Гущерова си живее като кралица!

Светлана Гущерова си живее като истинска принцеса. Милионерската съпруга и майка на две деца щади маникюра си от всякаква домакинска работа, разбра се от последните й сторита.

Светлана Гущерова
Светлана Гущерова обслужвана като кралица

Бившата плеймейтка и настояща бизнесдама е поверила отговорнотта за чистотата и реда в семейната резиденция на професионална фирма за почистване.

Изглежда, че чистачите не са били наети еднократно, тъй като в продължение на десетина дни Гущерова периодично документираше как трима мъже лъскат дома й.

На едно от сторитата служителят на почистващата компания прахосмукира бял мокет във все още необзаведена стая, която пък породи асоциации дали това не е помещението, което семейство Гущерови стяга за следващия си наследник.

Откакто Светлана роди син на съпруга си Християн Гущеров, не спира да повтаря в редките си медийни изяви, че с бизнесмена не смятат да приключват до тук.

На друго стори пък се вижда как чистачът полира мраморната площадка пред входа на къщата, а негов колега се е заел с почистването на прахта под входната врата.

„Родих“ се с тези момчета – моите верни и безценни помощници, след които цялата ни къща блести“, коментира армията си от чистачи Гущерова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.