Ивайла Бакалова направи бала на щерка си в ресторанта на гаджето! (виж тук)

Гласувайте за статията

Рая на Ивайла Бакалова стана абитуриентка!

Тази година се нагледахме на звездни абитуриенти. След като Софи Маринова, Бони, Тони Стораро, Соня Немска и Ива Екимова отпразнуваха завършването на средно образование на децата си, дойде ред и на Ивайла Бакалова да види своята Рая като абитуриентка.

Ивайла Бакалова

Ивайла Бакалова изпрати красива абитуриентка

Бакалова спретна купон с отбрани гости в заведението на любовника си край Панчарево. Разбира се, масрафът е покрит от Веселин Денков, известен още като Весо Брадата, който в момента се намира в ареста по обвинение за лихварска дейност.

Щастието на Мис България не бе пълноценно, тъй като любимият й не успя да присъства на този важен за семейството й ден. Но пък до нея беше сестра й Божидара Бакалова, както и фолк звездата Азис, който избягва такива събирания, но пък за Ивайла направи изключение.

Прави впечатление, че майка и дъщеря бяха избрали тоалетите им да са в синьо. Майката бе заложила на по-светък нюанс, докато абитуриентката се спря на турско синьо. „Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на техните мечти“, написа гордата майка.

Рая е плод на любовта й с Румен Гайтански, който отдавна има друго семейство, пише вестник България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар