Чужд сред свои! Принц Хари отсяда при Йожени (Братовчедката му единствена го иска в дома си) Преглеждания: 1022

0
Оценете този post

Херцогът се връща в кралството за откриването на мемориала на Даяна

Принц Хари тези дни трябва да лети до Англия. Откриването на статуята на принцеса Даяна ще се състои на 1 юли. Известно е, че херцогът, който почита паметта на майка си, ще присъства на това важно събитие. Но съпругата му Меган Маркъл най-вероятно ще остане вкъщи с двете си деца – Арчи и малката Лилибет Даяна.

Заради факта, че херцогът на Съсекс ще трябва да премине 10-дневна карантина, той вероятно ще пътува до Великобритания още на 22 юни. Наскоро журналистите от Daily Mail разбраха, че когато Хари пристигне в родината си, той ще живее във Frogmore House, където сега е настанена принцеса Йожени, заедно със съпруга си Джак Бруксбанк и новороденото им първо дете Август.

Йожени и Джак Бруксбанк са единствените роднини, с които поддържа връзка

Според чуждестранни репортери двойката вече е разделила къщата на две, за да има къде принца да се изолира при пристигането. „Вилата сега е буквално разделена на две напълно самостоятелни части. Така Хари ще може да се изолира в едната половина на къщата, без дори да влиза в контакт със своята братовчедка и семейството й“, – казват запознати.

Хари вероятно би могъл да отседне в къщата на брат си Уилям. Напоследък обаче според източници отношенията между братята са станали много напрегнати. Очевидно Йожени и Беатрис са единствените роднини, с които херцогът на Съсекс не е влошил отношенията си след заминаването си за САЩ, предават от graziamagazine.ru.

 

 

 

.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.