Деси Бакърджиева показа новородената си дъщеричка (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Деси Бакърджиева показа малката Вивиан

Деси Бакърджиева, която роди тайно и преждевременно през февруари, сподели и първата снимка на малката Вивиан в социалната мрежа Инстаграм. Бебето е в компанията на голямата си сестра, която актрисата ражда на 25 години. Коментарът към фотото гласи простичко: „Моята любов“.

В интервюта Деси Бакърджиева винаги е споделяла, че дава на Анна-Мария свобода и двете са по-скоро приятелки. Екранната д-р Хинова от „Откраднат живот“ хвърли бомба преди три дни, като призна, че е станала майка на 42 години за втори път.

Бащата на втората й дъщеря е нейната ученическа любов – Филип, който бил рус и висок. Двамата се събирали и разделяли през годините, но актрисата все пак получила годежен пръстен, който ще пази винаги.

„Няколко дни, след като се видяхме, той ми предложи да се омъжа за него“, разказа тя. Филип работил като строителен инженер в Германия и осигурявал финансовата независимост и на любимата си.

Деси Бакърджиева показа новородената си дъщеричка сн. Инстаграм

Деси Бакърджиева показа новородената си дъщеричка сн. Инстаграм

Там обаче се разболява и умира след усложнения от Ковид-19. „Не успях нито да го изпратя, нито да го погреба, но той винаги ще остане жив за мен“, разплака се актрисата пред Мариян Станков – Мон Дьо. От стреса Деси Бакърджиева родила в седмия месец, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар