Рачков направи неочаквано разкритие за личния си живот

Гласувайте за статията

 

Оказа се, че в личния си живот Рачков няма нищо общо с образа си на сцената

Рачков проговори за личния си живот. В ефира на Нова тв той сподели, че отношенията му с Маги от години не са на ниво продуцент – изпълнител. Двамата са преди всичко приятели и това е важно, за да вървят напред.

„В тази фирма съм от 18 години. Когато имаме проблем, той се изговаря, за да бъде решен. Винаги търся грешки и слабите места в работата си. Самокритичен съм. Дори прекалено“, допълва още комикът.

Оказва се, че в реалния живот той няма нищо общо с човека, който е на сцената.

„Когато се прибера у дома, обичам да си мълча. Навярно това не много приятно за близките ми. Но аз имам нужда от този релакс – да помълча.“

„Намирате ме във Велико Тръново, защото реших да доиграя част от турнето си, което миналата година беше отлагано три пъти в различни градове. На 22 и 23 юни ще бъда тук, в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“.

За първото представление билетите са продадени, а за второто има останали малко билети. На 25 и 26 юни ще бъда във Варна, в Двореца на културата и спорта. Там също има останали билети само за втората дата“, заяви още комикът.

Той добави, че усеща промяна в публиката заради страха от коронавируса.

Комикът увери, че са взети необходимите мерки.

„Играем на 50% каквато е заповедта. Отделно смятам, че хората бяха зажаднели, защото от октомври месец насам нещата бяха много зле. Лично аз обичам живия контакт с публиката, да усетиш дъха й, настроението й, пулса й“, допълва още Рачков, цитиран от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар