Как зодиите ще се подготвят за лятото?(Част 1)

Гласувайте за статията

Лятото вече настъпи

Ето как се подготвят за лятото отделните зодии:

Овен

зодии

Ето как зодиите се подготвят за лятото, сн. Фейсбук

Ако сте отлагали упражненията заради зает график, това лято ще е идеално да влезете отново във форма. Вие имате страшно много енергия, която е добре да вложите във физически упражнения.

Би се отразило добре на тялото и на духа ви.

Ще имате страхотни резултати, ако физическата активност за вас не е, за да изглеждате като модел в бански, а по-скоро за да придобиете повече увереност в уменията си и хармония с тялото си.

Телец
Насладете се на всяка секунда от свободното ви време. Не е нужно да правите грандиозни планове, напротив. Вслушайте се във вътрешния ви глас и го оставете да ви води.

Разгледайте какви люними за вас събития се организират – кино, концерти, дегустация на вино и усетете накъде ви дърпа най-много. Няма нищо лошо и просто да релаксирте вкъщи.

Близнаци
Самите вие знаете колко много обичате нови преживявания и знания. Бихте могли да комбинирате забавление, нови умения и социализиране, ако се запишете на уроци по ваша преценка.

Вие познавате най-добре интересите си, но каквито и да са, да бъдете в среда с хора, които споделят интересите ви е безценно за вас и за развитието ви като личност.

Рак
Вероятно по принцип прекарвате лятото сред семейство и приятели и това наистина е страхотна почивка за вас. Можете също да помислите за това да отидете на кратко пътуване сами.

Може дори да поемете към близък град с красиви забележителности или някоя по-далечна дестинация, ако се чувствате смели. Уединението в приключение би ви се отразило много освежаващо.

Лъв
Предстои прекрасен период за себеизраяване. Вие сте така или иначе талантливи в това отношение, така че използвайте лятното слънце да ви вдъхнови да освежите гардероба си,

стила си на гримиране или да създавате изкуство. Подгответе се с четки, бои, нови палитри, колани и аксесоари.

Дева
Вие сте на ход да направите мястото, в което живеете още по-уютно. Изпразнете гардероба си от всичките си неизползвани и стари дрехи, боядисайте стените си или заменете всичките си декорации и дрехи.

Стаята, в която прекарвате най-много време е добре да има естетиката и подредбата, която вие намирате за най-приятна. Не правете компромиси с нея, пише edna.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар