Дъщерята на Меган Маркъл ще е с черна коса и сини очи (Вижте как ще изглежда Лилибет Даяна – Фото)

Гласувайте за статията

Лилибет Даяна ще е голяма красавица, която ще има черната коса на мама и очите на татко

Меган Маркъл наскоро изпрати снимка до приятелите си на дъщеря си Лилибет, но докато чакахме да се появи първата снимка на бебето, се опитахме да предположим  за това как вероятно ще изглежда малката Лили.

Лилибет Даяна е родена в петък, 4 юни, и благодарение на астролог откриваме как ще изглежда Лили и какво я очаква в живота.

Припомнете си, малката Лилибет е първото кралско бебе, родено в САЩ.

Интересното е, че наистина можем да предвидим нейния външен вид благодарение на множеството приложения в социалните мрежи. Чрез едно такова приложение, Makemebabies, беше проведено изследване на лицата на биологичните родители на бебето, в случая Меган Маркъл и принц Хари.

Ето как ще изглежда Лилибет Даяна според една от компютърнте апликации

Като начало тя вероятно ще наследи черната коса на майка си и ще има къдрици като дете. Арчи взе всичко от баща си и косата и очите си. Малкият Арчи е последният потомък на Хенри VIII, от когото се смята, че семейството е наследило черна коса и сини, пронизващи очи. Малката Лилибет вероятно ще наследи очите на баща си, така че ще има изразителен поглед.

Херцогинята на Съсекс има впечатляваща усмивка, така че Лилибет вероятно ще вземе усмивката на майка си, тъй като Арчи, според актуални снимки, е наследил челюстта на баща си.

Лили ще бъде вълшебно красиво момиче и ще допълни страхотната си визия с характер, защото е добре известно, че Близнаците (каквато е нейната зодия) са комуникативни, предават от zenskimagazin.mk.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар