Меган Маркъл унижавала придворни още преди сватбата си: Не е моя работа да съм мила с хората!

Гласувайте за статията

Меган Маркъл унижавала придворни още преди сватбата с Хари

Напрежението между Уилям и Хари заради Меган Маркъл започнало още преди сватбата на Съсекс през 2018-та година. Съпрузите от Кеймбридж останали потресени от разкритията на служители от двореца, тормозени от Меган. В отговор на тези изявления, херцогинята заявила, че не й е работа да бъде мила с хората.

Известно е, че спорът между принцовете е предизвикан от съпругата на Хари – Меган Маркъл, която е обвинена в тормоз над служителите си в двореца. Когато Уилям е информиран за „досието от обиди“, съставено във връзка с нейното поведение, той останал силно разтревожен. Последвалият разговор между братята разпалил страхотен скандал помежду им.

Джейсън Кнауф, секретар по комуникациите в Кембридж и Съсекс, заяви през октомври 2018 г., че Меган е тормозила членове на персонала, още преди годежа. Но адвокатите от Съсекс отрекоха обвиненията.

Биографът Робърт Лейси пише в книгата си: „Уилям беше ужасен от това, което току-що му беше казано за предполагаемото поведение на Меган, и той искаше да чуе какво ще каже Хари. Разправата между братята беше жестока и ожесточена.

Братята имаха съвместно домакинство в двореца Кенсингтън от 2009 г., но всичко приключи през октомври 2018 г. – малко преди австралийското турне на Съсекс.

Неговият офис е получавал „доклад след доклад“, пише той, от хора, които са били свидетели на „неприемливо поведение“ от страна на Меган, спрямо членове на персонала.

Меган Маркъл сн. Ройтерс

Меган Маркъл сн. Ройтерс

Още през 2017 г., по времето на годежа на двойката, според доклад в The Times, старши помощник е говорил с двойката за трудностите, причинени от отношението им към персонала. „Не е моя работа да съм мила с хора“, заявила Меган в отговор. Очевидно този й маниер е предизвикал разгорещени дискусии в двора. Скандалът стига до Уилям, а резултатът е ожесточен спор между братята. Който приключва със скандал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар