Анджелина Джоли запозна и децата с бившия си (Връзката й с Джони Лий Милър все по-сериозна)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли запозна и децата с бившия си

Джони Лий Милър е на път да се събере с бившата си съпруга Анджелина Джоли. И очевидно отношенията им са все по-сериозни. До толкова, че актрисата дори е завела децата си в Ню Йорк, за да се запознаят с него. Нещо, което изненада мнозина.

Последните няколко години Анджи бе свързвана в различни афери, които се оказаха само измислици на таблоидите. Актрисата бе толкова фокусирана върху развода си с Брад Пит, че нямаше много време за личен живот. Това не й попречи да възкреси отношенията си с Милър, с когото бяха женени малко повече от година. И явно нещата се задълбочават между тях.

Преди ден Анджелина бе засечена на вечеря с дъщеря си Захара и двамата си по-големи синове – Пакс и Мадокс. Актрисата бе с дизайнерски костюм и зашеметяваща нова визия. Промените във външния й вид очевидно имат връзка и с неочакваното й завръщане в Ню Йорк, където е забелязвана все по-често.

Излизането идва само няколко дни след като се появиха съобщения, че звездата от Maleficent е запознала и двамата тийнейджъри с бившия си съпруг Джони Лий Милър на фона на слухове, че те са подновили връзката си.

„На първата си вечер с Джони, Анджелина само взе Нокс със себе си.. Качиха се толкова бързо в апартамента, все едно са в къща с пожар“, каза източник на „Сън“.

Вътрешният източник продълава: „Нокс е сладко дете и предполагам, че тя е решила, че той е най-подходящ за започване на срещи с децата.“

Анджелина Джоли сн. You Tube

Анджелина Джоли сн. You Tube

Съобщава се, че Пакс също е бил „любопитен да се срещне“ с мъжа, за когото майка му „е говорила толкова мило“. Още повече, след като обмисля да се установи в Голямата ябълка за колеж. Очевидно и Анджелина обмисля Ню Йорк като вариант за втори дом. А тепърва ще стане ясно, дали няма и планове за Милър.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар