Принц Уилям с трогателна изненада: Празнува с Джордж и Шарлот денят на бащата

Гласувайте за статията

Принц Уилям изненада с появата на Джордж и Шарлот за денят на бащата

Тази година откриването на състезанието между родители и деца ще се запомни в Англия. Принц Уилям празнува заедно със семейството си, а Джордж и Шарлот бяха главни действащи лица в състезанието.

Херцогът на Кеймбридж прекара Деня на бащата с двете си най-големи деца днес, когато му помогнаха да стартира полумаратон в чест на кралицата в Сандрингам. Принц Уилям, който утре навършва 39 години, се присъедини към принц Джордж на седем години и принцеса Шарлот на шест в началото на събитието в Сандрингам, Норфолк.

Облечен небрежно в бледосиня риза и чифт морскосини панталони, гордият татко се обърна към бегачите, а след това задържа микрофона до двете си деца, за да могат да отброят до началото на състезанието заедно. Докато напускаха събитието, принц Уилям нежно държеше ръката на първородния си син, докато го водеше охранител извън сцената.

39-годишната херцогиня на Кеймбридж и най-малкият син на двойката – принц Луи, на три, не бяха снимани на събитието.

Появата на наследниците беше изненадваща, тъй като семейството яростно пази децата далеч от медиите. Напоследък дори се заговори, че двамата обмислят да ги преместят в пансион в Бъркшир, където живеят и родителите на Кейт. Двойката има огромно имение в Норфолк, където прекараха последните месеци от пандемията, а отделно обитават и 20-стаен апартамент в двореца Кенсингтън.Предполага се, че двамата планират да наемат къща в Бъркшир, докато децата им пораснат достатъчно, но също така е много вероятто и да се преместят временно там.

Принц Уилям показа Джордж и Шарлот за деня на бащата сн. Инстаграм

Принц Уилям показа Джордж и Шарлот за деня на бащата сн. Инстаграм

Засега обаче Кейт и Уилям дискретно проучват учебните заведения и държат децата им да водят нормален живот. Изненадващо обаче, двойката предпочита да поставя пред камерите само двете си по-големи деца. А малкият Луи остава все така далеч от очите на обществото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар