Принц Чарлз с тежък удар срещу Меган и Хари: Децата ви никога няма да са принцове и принцеси!

Гласувайте за статията

Принц Чарлз нанесе нов удар на Меган и Хари

Меган и Хари очакваха децата им да получат титли след като принц Чарлз стане крал. Двойката взе решение да се откаже от титла за сина си, въпреки че можеха да поискат такава от кралицата. Според слуховете, надеждите им са били, след като Чарлз стане крал, наследниците им автоматично да получат статута на принц и принцеса. Но принцът на Уелс охлади ентусиазма им с обявление, че това никога няма да се случи.

Престолонаследникът даде ясно да се разбере, че синът на Хари и Меган няма да има място сред висшите кралски особи, тъй като планира доста минималистична монархия, след като стане крал.

Внуче на суверена отдавна има право да бъде принц, но Чарлз е решен да ограничи броя на ключовите кралски особи, вярвайки, че обществеността не желае да плаща за постоянно разрастващата се монархия.

Чарлз вече е казал на Съсекс, че ще промени ключови правни документи, за да се гарантира, че Арчи няма да получи титлата, която някога би наследил по право, твърди източник, близък до двойката.

Решението е резултат от месеци на оспорвана дискусия зад кулисите и срина отношенията между Хари и неговите роднини.

„На Хари и Меган беше казано, че Арчи никога няма да бъде принц, дори когато Чарлз стана крал“, потвърди източникът. Това е и една от причините двойката толкова яростно да напада принца в медиите.

Принц Чарлз с нов удар срещу Меган и Хари сн. Фейсбук

Принц Чарлз с нов удар срещу Меган и Хари сн. Фейсбук

Чарлз и по-малкият му брат, херцогът на Йорк, вече са се спречкали за това каква сигурност трябва да получат дъщерите на Андрю, принцесите Беатрис и Йожени в бъдеще. Сега Хари и Меган също се оказаха уловени в плановете на принца. Неслучайно двамата са толкова яростни срещу принца на Уелс. И атакуват монархията. Очевидно това решение на принца на Уелс не се харесва на мнозина. Предполага се, че само децата на Уилям и Кейт ще се ползват с кралски привилегии, както и преките на Джордж след това.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар