Хороскоп за 20 юни, неделя – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван в „Марица“

Везни

Ще имате не само повече работа в дома си, но и на работното си място. Бъдете добре организирани и не отлагайте задачите си за утрешния ден!

Ще възникне необходимост от малки ремонти в дома или ще се ангажирате с друг вид подобрения на имущество, което притежавате.

В любовния си живот бъдете готови да преживеете динамични и неочаквани събития.

В семейството ви може да възникне събитие, което ще създаде емоционално напрежение между хората в дома ви или ще предизвика някакво разочарование.

Жените ще получат важна новина, която ще бързат да споделят с близки хора. За съжаление, в повечето случаи това може да се окаже грешка.

 

Скорпион

Може да очаквате интересни и вълнуващи преживявания.

Ще възникнат различни изненади, събития или ще получите неочаквани новини свързани предимно с приятели или с хора, с които работите заедно.

Ще ви зарадват различни успехи, както такива, които са ваши лични, така и такива, които са свързани с хора от семейството ви.

 

Стрелец

Може да преживеете любовни трепети и вълнения, независимо дали имате партньор в момента или сте в търсене на ново запознанство.

Това ще бъде благоприятно време за стабилизиране на една романтична връзка или за създаване на семейство.

Бъдете внимателни при работа с техника и при използване на битовите уреди в дома си.

 

Козирог

Ще възникнат задачи, които ще имат кратък срок за изпълнение. Предстоят най-различни срещи: семейни, приятелски и професионални, които ще ви срещнат с интересни хора, а и емоции покрай тях, няма да ви липсват.

В любовния ви живот преживяванията ще бъдат по-сложни. Това може да се дължи на напрежение в живота на вашия партньор или поради различни прояви на нетърпеливост и капризи от ваша страна.

Ако пътувате, бъдете внимателни с личния си багаж, документи и пари.

 

Водолей

Може да ви изненада информация, която ще разкрие някои подробности около събитие от миналото ви.

Ще възникнат неприятни ангажименти свързани с повреда или подмяна на битова техника, вещи в дома или друг вид имуществени дела. Младежите и девойките Водолей ще се ангажират предимно с неща, от които очакват приход на пари, разрешаване на финансов проблем, уреждане или плащане на сметки, кредит и др.

 

Риби

Възможно е получаване на пари, документи или пратки с известно закъснение или затруднение.

Възможни са нови познанства или неочаквани срещи. Като цяло финансово седмицата ще бъде благоприятна за вас. Някои от действията ви обаче ще имат връзка със събития, чието развитие вече е започнало и предстои техния завършек.

Мъжете ще преживеят важно събитие с човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар