Хороскоп за 20 юни, неделя – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван в „Марица“

Овен

Това ще бъде благоприятна неделя да осъществите конкретни стъпки към една промяна, която досега не е била в плановете ви.

Всички тези събития и дела ще изискат специално внимание от ваша страна, особено когато са свързани с размяна на информация или с даване/поемане на обещания.

Ако сте ангажирани със съдебно дело ще имате успех. Все пак не се опитвайте да използвате хитрости или други подобни действия. Ще възникне разход на пари свързан с документ или с плащане на битовите ви сметки. През тази седмица ще сте податливи към здравословни неразположения. Не са изключени и грижи за здравето на близък човек.

 

Телец

Ще планирате различни събития или възможности свързани с пътуване или с други важни за вас дела, които ще имат връзка с хора от друго населено място.

В кариерата ви, събитията ще спомогнат за едно успешно развитие на онлайн бизнес, бизнес от дома или семеен бизнес. Ако работата ви е свързана с пари бъдете предпазливи, концентрирани за да не ви се наложи да заплатите ваша собствена грешка.

В любовта ще се запомни с някои изненади. Вероятна е среща или контакт с ваша стара романтична връзка или ще създадете ново познанство, по неочакван начин.

 

Близнаци

Ще възникне временно напрежение в отношенията ви с човек от семейството или от кръга ви роднини. От каквото и естество да е проблема, той ще намери своето разрешение сравнително бързо, вероятно и цената на някакъв компромис.

Жените ще имат силна, съдбовна среща, носеща промени или усещане за предстоящи такива с важно значение в живота им.

 

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, ще ви разочароват действията на човек, с когото работите заедно или ще бъдете обект на обида (обвинение) от страна колега или клиент.

Може да попаднете в ситуация, в която ще се окажете излъгани, подведени от невярна информация и др. Ще имате повод за радост или събиране ще бъде бебе или малко дете.

 

Лъв

През тази седмица ще ви зарадват постигането на конкретни резултати на ваши ангажименти, които сте започнали преди няколко месеца.

Ще преживеете приятна изненада свързана с подарък или с важна новина.

Младежите и девойките Лъв ще трябва да са по-отговорни и да покажат една по-голяма ангажираност със семейството и с роднините си. Възможно е това да има връзка с организацията на важно събитие или пътуване.

 

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, ще създавате лесно или поради конкретен интерес нови познанства с хора от различни разстояния. Ще сте дружелюбни към появата на нови хора в живота ви.

Вероятно едно събитие ще ви напомни за ваша стара любов или романс от миналото ви. Ще страните от хора, които ви дотягат с техните капризи или с желанието си да клюкарстват с вас за други хора.

Това може да предизвика охлаждане на отношенията ви с човек, с когото досега ви е било приятно да общувате.фМъжете ще получат важни отговори на предложения или на въпроси от най-различен характер.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар