Никол Станкулова предизвика жесток трус в Нова тв

Задават се редица уволнения и рокади
0

Задават се редица уволнения и рокади

Ветеранката сред синоптичките Никол Станкулова е напът да предизвика жесток трус в Нова тв.

До няколко седмици красавицата слиза от ефир, тъй като вече е преполовила своята втора бременност, твърдят двама независими източника.

Никол Станкулова
Задават се редица уволнения и рокади

Оттеглянето на Никол Станкулова ще повлече след себе си една камара промени в телевизията. На този етап все още не е ясно какъв е полът на бебето, при все, че тя вече е към края на петия месец

Сред потърпевшите ще е и будоарното предаване на Нова тв – „На кафе“. Както е известно, там Станкулова е панелист, заедно с колежката си Гери Малкоданска. Заради бременността на Никол обаче се е наложило от новия сезон Малкоданска да бъде отзована от шоуто на Гала. По този начин тя ще може да дава повече смени в прогнозата за времето.

Невъзможността на двете синоптички да бъдат ангажиран и в „На кафе“ наесен, пък от своя страна ще доведе и до още сътресения в студиото на Гала. Тепърва телевизията ще организира кастинг за заместнички на Никол и Малкоданска.

Заради оттеглянето на синоптичките, от медията са решили да подменят почти изцяло панела.
Мълвата носи, че двамата панелисти, които ще „изгърмят“, са Дарин Ангелов и Георги Блажев.
От ръководството на медията се молят да не стане така, че и Малкоданска да ги изненада с тест за бременност.

Припомняме, че преди три години се случи тотален прецедент в редиците на медията, тъй като двете топ красавици забременяха почти по едно и също време. В обкръжението на Гери Малкоданска са наясно, че двамата с Алекс Ковачев имат планове за още един наследник. В този ред на мисли няма да е голяма изненада, ако в най-скоро време и тя даде заявка за предстоящо майчинство, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.