Разкритие: Разследвали принц Чарлз за смъртта на Даяна Преглеждания: 1225

0
Оценете този post

Принц Чарлз разследван за смъртта на Даяна

Принц Чарлз е бил разследван и разпитван за смъртта на Даяна. Това е една от най-големите тайни на двореца, която наскоро изплува, съобщава „Дейли мейл“. Принцът на Уелс е бил разпитван при изключителни мерки за сигурност, а поводът е бележка, която Ди праща на иконома си Пол Бърел малко преди катастрофата.

Разследваноте е проведено на фона на огромна дискретност в двореца Сейнт Джеймс и е част от тригодишно разследване за смъртта на Даяна, след автомобилната катастрофа в Париж през 1997 г.

Решаваща част от провеждането на разследването бе бележката, която принцесата бе написала, предвиждайки, че ще умре поради „повреда на спирачката и сериозно нараняване на главата“. И то, за да може Чарлз да се ожени за бившата бавачка на синовете им Тиги Ледж-Бърджис.

В бележката Даяна добавя: „Камила не е нищо друго освен примамка, така че ние сме използвани от мъжа ми във всеки смисъл на думата.“

Двадесет години по-късно, лорд Стивънс потвърждава, че е прочел бележката й, която по-късно подхранва множество конспиративни теории за нейната смърт.

По това време той и екипът му от детективи не са имали никаква представа какво е накарало Даяна да се тревожи толкова за безопасността си.

Когато лорд Стивънс провежда разпита и чете бележката, Чарлз признава, че нищо не е знаел за нея, докато не я видял в медиите. „Не знаех, че съществува. И нямам никаква представа, защо бившата ми съпруга е решила да напише това. Не подозирах, че изпитва подобни страхове“, споделя още той.

Разследвали и принц Чарлз за смъртта на Даяна сн. Инстаграм
Разследвали и принц Чарлз за смъртта на Даяна сн. Инстаграм

“ Чарлз беше учтив, ангажиран, но така и не успя да хвърли светлина върху онова, което се криеше зад бележката. Разговорът ни завърши с въпроса, който винаги се задава в този момент на разпит на свидетел, независимо дали свидетелят е обикновен или бъдещ крал.“ Има ли нещо друго, което бихте искали да ми кажете, сър?“, „Не“, бяха думите му“, завършва Стивънс.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.