Принц Уилям след новите скандали с Меган: Тя е социопат!

Гласувайте за статията

Принц Уилям е бесен на Меган и Хари

Поредните скандали с Меган и Хари до такава степен вбесили принц Уилям, че той дори нарекъл херцогинята на Съсекс социопат. Нова биография на кралското семейство твърди, че принцът е разделил домакинството си от това на принц Хари, след гневен телефонен разговор заради твърдения, че Меган Маркъл е тормозила служители на двореца през 2018 г.

Приятели на Съсекс казват, че „Уилям е изхвърлил Хари“, след яростното телефонно обаждане, приключило с това, че херцогът на Съсекс е затворил брат си.

В книгата се твърди, че Уилям от самото начало смятал, че Меган е „враждебно настроена“ към кралската йерархия. И вероятно е планирала да напусне монархията от самото начало и да се върне в Америка.

Служителите твърдят още, че Меган „е изиграла ролята на жертвата, но е била насилник“ и се е отнасяла лошо към придворните в съответствие с преживяванията си в Холивуд.

Уилям споделил със свой приятел, че смята, че има „дневен ред“ в действията на Меган. Затова се чувства „наранен“ и „предаден“ от разрива, с брат си. Още повече, че съпругата му Кейт „е била предпазлива с Меган от самото начало „.

Той признал, че е съсипан от факта, че Меган „открадна любимия му брат далеч от него“. И е убеден, че тя просто отказва да приеме начина на работа на кралския двор.

Лейси цитира придворна от двореца Кенсингтън: „Меган се представяше за жертва, но тя беше насилникът. Хората се чувстваха прегазени от нея. Те мислеха, че тя е пълен нарцисист и социопатка – газеше наред“.

Авторът също така пише, Уилям е смятал, че Меган има „готов сценарий“ и е изразил своите резерви към Хари, малко преди годежа им. Но след пътуването на Меган и Хари до Австралия през 2018 г. оставя брат си сам да изгради свой офис.

Принц Уилям бесен на Меган и Хари сн. Инстаграм

Принц Уилям бесен на Меган и Хари сн. Инстаграм

В интервюто си за Опра, Хари цитира турнето в Австралия през 2018 като момента, в който „семейството трябваше да види колко невероятна е тя в работата си“. И дори я сравняна с майка си принцеса Даяна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар