Омид Скоби: Меган не избяга от Лондон заради един расистки коментар! Били са десетки!

Гласувайте за статията

Омид Скоби обвини кралските особи в расизъм

Твърденията на Меган Маркъл, че е жертва на насилие, не спират. Тези дни близкият приятел на Меган Маркъл – Омид Скоби заяви, че кралското семейство е провело „няколко“ разговора за цвета на кожата на Арчи преди раждането му. И е било „раздразнето“ от оплакванията на двойката.

Г-н Скоби разкри също, че херцогинята на Съсекс иска да отлети обратно до Обединеното кралство със съпруга си, за да отпразнува платинения юбилей на кралицата следващото лято. Но нямаше намерение да пътува този месец заради раждането на дъщеря им Лилибет.

Предпочитаният репортер на Съсекс, направи изявление в което даде още по-провокативни коментари за кралицата и принц Уилям. И намекна, че двата са били пристрастни срещу влизането на Меган в семейството, като дори имали прояви на расизъм.

„Имаше един разговор, който ги засегна силно. Ставаше въпрос за член от кралското семейство, който споделя притеснения относно цвета на кожата на Арчи“, каза г-н Скоби.

„Хари е бил свидетел само на един разговор. Но за Меган, която е била принудена и да участва в последващите разговори, в семейството и институцията е имало хора, които също са говорели за това. И някои от тях не са били особено съчувствени.

Г-н Скоби каза „че няма значение“, кой е направил първоначалната забележка за цвета на кожата. И заяви, че има само един източник и няма да пише за него. Той допълни още, че това е история, която Меган и Хари ще споделят, ако някога решат да го направят.

Омид Скоби с нови разкрития за кралското семейство сн. You Tube

Омид Скоби с нови разкрития за кралското семейство сн. You Tube

Но под секрет той заяви: „Най-жестокото е, че най-големият разговор по темата беше воден от старши член на кралското семейство, един от които бъдещ държавен глава? “. Не е много ясно, дали визира принц Чарлз или Уилям, но посланието е ясно. И доста провокативно. А британците се чудят, кой от двамата е изразил проблемите си с расата толкова явно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар