Кои са новите ментори в „Гласът на България“? Преглеждания: 1232

Дара и Галена влизат като ментори
0
Любо Киров, Галена и Дара са новите треньори в следващия сезон на шоуто, стола си запазва единствено Иван Лечев

Трима от четиримата треньори в шоуто на Би Ти Ви „Гласът на България“ ще бъдат сменени тази есен – съобщиха официално от телевизията. Във въртящите се столове на менторите вече няма да седят Графа, Михаела Филева и Камелия. Вместо тях договори с шоуто са подписали Любо Киров, скандалната Дара и не по-малко скандалната Галена. От предишните лица на екран остава единствено Иван Лечев – отбелязва изданието.

Бърз анализ на новите лица в „Гласът на България“ разкрива, че шоуто на практика минава в ръцете на Саня Армутлиева и Митко Пайнера. Именно те са посочили кой да влезе в него наесен, твърдят запознати. Шефката на „Вирджиния рекърдс“ е началничка и на новата треньорка Дара, която през септември ще стане на 23 години и много зрители ще се чудят в какво качество оценява таланта на певците, които се явяват пред нея, след като нито има достатъчно дълъг стаж на сцената, нито достатъчно соливно образование – завършила е само гимназия.

Любо Киров е адекватен избор за ментор на млади певци, тъй като е достатъчно опитен, талантлив, интелигентен и рядко се замесва в скандали. Не така обаче стоят нещата с Мис Ураган Галена. Както пракорът й говори, фолкдивата завихря скандали около себе си и това сякаш е в природата й. Но идеята на Би Ти Ви да дава „добрия пример“ очевидно не важи в шоупрограмите – коментира вестникът.

Оценете този post
Дара и Галена влизат като ментори

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.