Щерката на Анахид Тачева продава дома си

Гласувайте за статията

Теодора – дъщерята на Анахид Тачева и Коста Цонев, продава дома си

Наследницата на Коста Цонев и легендарната Анахид Тачева има планове да напусне България. Тя вече е обявила за продан апартамента си. Сестрата на Митко Цонев се сдоби с имота с пари от наследството на баща си.

„Сестра й Ани и майка й Анахид изобщо не са наясно, че тя планува да отиде да живее при тях в Щатите. Най-вероятно и семейството на брат й не е информирано. От месец насам домът й е качен за продажба в сайт и вървят огледи. Жилището е близо до хотел „Маринела”, споделят запознати. Те допълват, че от снимките на имота се вижда, че на видно място в апартамента е поставен гигантски портрет на Анахид Тачева.

Теодора се промени до неузнаваемост. Тя е напълняла драстично заради консумация на огромни количества бира. Тя често може да бъде засечена в кварталното си кафене с бутилка бира в ръка. Приближени до нея са силно притеснени за здравето й.

Дълги години Теодора живееше в Италия. След като се прибра в България, тя направи неуспешен опит за самоубийство с приспивателни.

След тази драма тя се зарече, че се откаже от всичките си пороци и ще започне да се наслаждава на живота, пише Хотарена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар