Стана ясно каква е причината за рокадата в „Гласът на България“

Гласувайте за статията

Вече е ясно каква е причината за рокадата в „Гласът на България“

Галена призна, че досега е получила цели пет покани да се присъедини към екипа на „Гласът на България“, но е отказала. По всяка вероятност това означава, че тя води преговори за изява във формата и това има общо с решението на Камелия официално да да се оттегли от предаването.

Както вече стана ясно, Галена застава сред менторите на музикалното риалити в компанията на Дара, Любо Киров и Иван Лечев.

„Ако и този път бях отказала, вече нямаше да ме поканят. Отказвах, защото не се чувствах готова. Приемах го по този начин: че трябва да вляза в ролята на човек, който да определи съдбата на някой. Не съм човек, който критикува. Винаги съм била много тактична и това ме е спирало. Вече съм достатъчно уверена за тези 17 години опит. От позицията на това, че съм най-гледаната и слушана българска изпълнителка в „ЮТюб“, мога да дам много съвети и да покажа правилния път на много хора“, сподели Галена в „Преди обед“.

Съпругът й Галин не е особено щастлив от новия ангажимент, който тя ще поеме.

„Защото няма да ме има известно време. Той винаги се е гордял с моите успехи и ме е подкрепял. Ще му липсвам не само на него, но и на децата ще липсвам“, споделя Галена. Тя допълва още, че като изпълнител е преценила, че сега е моментът да отвори обятия за това, което я очаква, пише Марица.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар